Kurssit ja ohjaukset

Liikkumalla monipuolisesti hyvinvoiva keho.

LAVIS, VIRE-LAVIS, FasciaMETHOD, POWERMEthod...

tutustu kurssitarjontaani alla!

AIVOJUMPPA

Aivojumppa on aivoille yhtä tärkeää kuin lihasjumppa lihaksille. Pysyäkseen hyvässä kunnossa aivot tarvitsevat riittävästi vaihtelevaa, kiinnostavaa ja haastavaa tekemistä. 

Aivojumpassa tehdään muistia haastavia tehtäviä, pidetään yllä muistin toimintakykyä erilaisin teemoin ja harjoittein sekä jaetaan onnistumisen iloa. 

Sopii kaikille seniori-ikäisille ja nuoremmille aivojumpasta kiinnostuneille! 

LAVIS®

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lavatansseissa, Laviksessa tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. 

Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä.Tunti koostuu vaihdellen seuraavista tanssilajeista: Valssi, humppa, jenkka, polkka, masurkka, tango, rock, jive, foxi, fusku, salsa, bugg,  cha cha, rumba ja samba. Lavis-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija.  

Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä. Kunnon kohotus käy huomaamatta, kun liikutaan isossa ryhmässä, jokainen omalla tyylillään ja tehollaan. Lavis-lavatanssijumppa tempaa mukaansa hyvin erityyppisiä ihmisiä. Yhteisenä nimittäjänä Lavista harrastavilla ihmisillä on irrottelun ja hauskanpidon halu sekä erilaisen elämysten hakeminen arkisten asioiden rinnalle.

VIRE-LAVIS®

svoli convention varala 2020

Vire-Lavis pohjautuu Lavis-lavatanssijumppaan ja on siitä sovellettu versio henkilöille, joilla on sairauden, vamman tai muun syyn vuoksi toimintakyvyn rajoituksia. Vire-Lavis -tunnit toteutetaan pääosin istuen ja/tai tuolia apuna käyttäen. Vire-Laviksen peruskurssin tanssilajit ovat: humppa, valssi, jenkka, tango, polkka, salsa ja rock

Ella toimii myös Vire-Lavis- ohjaaja kouluttajana. Lavis-lavatanssijumpan ohjaajakoulutus on tarkoitettu tanssista kiinnostuneille liikuntaa ohjaaville. Oman tanssitaustan puuttuminen ei ole esteenä koulutukseen osallistumiselle. Halu ja kiinnostus ohjata liikuntaryhmiä uudella tavalla sekä rytmitaju riittävät.

Kaikki Lavis-ohjaajakoulutukset löytyvät osoitteesta lavis.fi/koulutuskalenteri. Myös tilauskoulutukset ovat mahdollisia.   

ALLAS-LAVIS®

Allas-Lavis® on vesiliikuntaa parhaimmillaan. Allas-Laviksessa yhdistyvät vesiliikunnan hyödyt tanssiliikunnan iloon. Lavatanssimusiikin soidessa nostetaan sykettä ja vahvistetaan lihaksia veden vastusta apuna käyttäen.

Allas-Laviksessa saat kaikki vesiliikunnan hyödyt. Liikuntamuotona vesijumppa soveltuu kaikille. Vesi kannattaa kehoa painosta riippumatta ja antaa tehokkaan vastuksen, kuitenkaan niveliä rasittamatta.

Vesiliikunta rentouttaa, lisää lihasten voimaa, kehittää kestävyyskuntoa ja hapenottokykyä.

FasciaMethod

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMethod soveltuu yksilö- ja ryhmävalmennukseen sekä ryhmäliikuntaan. 

FasciaMe-konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. 

Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. 

PowerMethod

PowerMethod on kahden suomalaisen fysioterapeutin kehittämä voimaharjoittelukonsepti.  PowerMethod soveltuu yksilö- ja ryhmävalmennukseen sekä ryhmäliikuntaan. Jokaisessa harjoituksessa huomioidaan koko keho ja näiden viiden tärkeän alueen hallinnan ja liikkuvuuden kehittäminen: lapatuki ja rintakehä, alaselkä, lantio ja lonkat, alaraajan linjaus, nilkka ja jalkaterä. 

Tästä syystä PowerMethod -voimaharjoittelu on kehittävän harjoittelun lisäksi myös kuntouttavaa liikuntaa. PowerMethod -harjoittelu on aina toiminnallista, joka tarkoittaa koko kehon hyödyntämistä jokaisessa harjoituksessa. Pyrimme tekemään isot pääliikkeet aina toiminnallisesti monta niveltä yhtäaikaa liikuttaen.

Pääliikkeinä toimii erilaiset variaatiot maastavedosta, kyykyistä, ylävartalon työntävistä sekä vetävistä liikkeistä. PowerMethod sopii kaikille, jotka haluavat treenata toiminnallisesti, tehokkaasti ja uudella hauskalla tavalla! 

Yhteys

Ella Liimatainen

040 7703122

ella.liimatainen@hotmail.com

 

Opintie 6A, Huittinen (Liikuntakeskus Spiraali)